Despre Noi

Deatex Toplita – Fabrica de tricotaje si confectii

Compania noastra are ca domeniu de activitate fabricarea de tricotaje si confectii, cu extindere pe plan international. Suntem in acest domeniu din 2006, si putem spune ca acest domeniu ofera o satisafctie imensa si bineinteles increderea colaboratorilor. In prezent, colaboratorii nostri sunt atat pe plan national cat si pe plan international, si reusim sa realizam fiecare proiect, fiecare cerere in timp. Produsele oferite de Compania DEATEX sunt din domeniul vestimentar, articole tricotate, domeniu in care activam. Gama de articole tricotate este vasta, oferind astfel un model de prezentare pentru clienti.

IMG_20150901_131008

De la materie prima la produs finit!

Ne ocupam in totalitate de prelucrarea articolelor, de la prima faza, la ultima si avem grija ca procesul de prelucrare sa fie conform standardelor de calitate si conform cerintelor clientului.

IMG_20150901_131840

Preluare si depozitare

Odata ce comanda este preluata si aprobata si incepe procesul de prelucrare, sub atenta supraveghere a personalului calificat, aceasta se depoziteaza in locuri special amenajate, pentru livrare.

IMG_20150901_131149

Procesul de prelucrare a tricotajelor

Fiecare articol tricotat este realizat din fire de calitate produse in Romania si in alte tari din Europa, pe masini electronice de tip Stohl, coordonate de programatori specialisti.

IMG_20150901_131518

Calitate si profesionalism

Am prosperat odata cu moda si ne-am bucurat impreuna la fiecare reusita. Suntem alaturi de dumneavoastra oferindu-va produse de cea mai buna calitate si prelucrate cu o sporita atentie la detalii.