Servicii de Tricotaje si Confectii

Deatex Toplita – Servicii de tricotaje si confectii

Oferim servicii de tricotaje, utilizand finetea GG12, fiind urmat procesul de tricotaje, confectii, calcat, ambalat si depozitat.Articolele sunt realizate pentru orice varsta. Tricotajele, ca serviciu, ofera o gama variata de modele tricotate (doar finetea GG12), modele care le creem si distribuim zilnic in tara si Europa.

Serviciile noastre sunt disponibile odata ce stabilim termenii si conditiile contractuale. De la materie prima la produsul finit, tricotare, confectie, calcat, ambalat si depozitatat.

Serviciile Deatex – Fabrica de tricotaje si confectii, sunt complete si bine organizate, astfel fiecare client sa fie multumit si o colaborare de succes sa fie formata. Timpul este de asemenea respectat in fiecare contract, pentru ca stim ce inseamna promptitudinea si lucrul realizat conform orarului.

Productia lunara a fabricii de tricotaje si confectii DEATEX este intre 10.000 – 14.000 articole/luna, in functie de model.

Pastram clientii alaturi de noi prin oferte promotionale, discount-uri si incredere, pentru a reusi dezvoltarea reciproca.

IMG_20150901_131354

Servicii de tricotaje

Executam articole tricotaje la comanda, de diferite tipuri si in functie de preferinte. Indiferent de cantitate, noi suntem dornici sa ducem la bun sfarsit solicitarea dumneavoastra. Respectam intocmai specificatiile pe care le primim si va oferim posibilitatea verificarii produselor in timpul prelucrarii. Garantam pentru fiecare produs oferit. Calitatea conteaza, cu noi o puteti obtine!

IMG_20150901_131138

Confectii

Tricotajele de tip GG 12, incluzand tot procesul, se executa in conditii excelente si cu mare atentie la detalii. Acest serviciu este de asemenea potrivit pentru clientii care doresc o cantitate mai mare de articole tricotate. Materialele folosite de noi respecta certificatele de calitate si ofera o rezistenta deosebita in timp. Suntem bucurosi sa va oferim suportul si sa va preluam solicitarea!